De 10 geboden voor elke Held van de Weg

De 10 geboden voor elke Held van de Weg

Een tankwagenchauffeur bij Comfort Energy is niet alleen een technisch wonder. Hij koppelt kracht aan knap denkwerk en is vlot in de omgang. Volgende tien geboden sommen perfect op wat we van onze Helden verwachten.

1. Wees op Uw best vanaf het krieken van den dag

Een Held van de Weg kruipt niet, maar springt vroeg uit de veren. Zijn ochtendhumeur – als hij dat al heeft – laat hij thuis achter. Eens hij in zijn tankwagen zit, lacht de dag hem toe. Klaar om het beste van zichzelf te geven.

2. Legt Uw haar altijd in den juiste slag

Bij Comfort Energy dragen alle helden capes. Zij zijn onze ambassadeurs, onze rechtstreekse link met de buitenwereld. Hun uniformen staan symbool voor onze dienstverlening. Hun goede voorkomen versterkt ons imago.

3. Uw glimlach zult U immer tonen

Bij elke ambassadeur hoort een welgemeende glimlach, gekoppeld aan een ijzersterke service. Zijn will to please zorgt ervoor dat ook de klant de deur met een glimlach achter zich dicht laat vallen.

4. Zonder oplossing zult U nimmer terugkomen

Een Held van de Weg is een problem solver en leeft van de uitdagingen. Hij kent zijn tankwagen en materialen door en door, en heeft in zijn hoofd de volgende stap al klaarstaan.

5. Uw collega’s zijn er om te eren

Niemand is een nummer. Respect en waardering voor elke collega vormen de basis voor een goede samenwerking, zowel op het bureau als op de baan. De verschillende activiteiten buiten de werkuren, zoals onze jaarlijkse teambuilding en personeelsfeest, dragen hier zeker toe bij.

6. In weer en wind zult U blijven leren

Vanaf dag één groeien onze toekomstige Helden onder de vleugels van onze ervaren coaches. Daarna krijgen ze voldoende ruimte om zelf volop bij te leren. Van lente tot winter: een Held van de Weg laat zich niet kennen en weet zowel in de vrieskou als op broeierige dagen waarop hij zich moet focussen.

7. Vertrouw oprecht in Uzelve en in Uw naasten

Onze Helden hebben volop vertrouwen in hun eigen kunnen. Ze zijn in staat om zelf op zoek te gaan naar de geschikte oplossing, maar schakelen indien nodig de hulp in van hun collega’s. Niemand staat er alleen voor.

8. Geen enkele opdracht zult U overhaasten

Kwaliteit staat altijd voorop. Scherpte is belangrijker dan snelheid. Een Held van de Weg houdt op elk moment zijn hoofd erbij, zijn ogen en oren open, en werkt nooit op automatische piloot.

9. Uw veiligheid en die van anderen blijft U waarborgen

Rijden met 20.000 liter stookolie in de tank is niet zonder risico. Onze Helden van de Weg zweren bij een veilige, defensieve rijstijl, met extra aandacht voor de dode hoek. Ook het inzetten van hun materialen gebeurt volgens de regels.

10. Als een tempel dient U Uw lichaam te verzorgen

Zware materialen, meterslange stookolieslangen, meerdere keren per dag in en uit de vrachtwagen klimmen… Een Held van de Weg wordt elke dag fysiek uitgedaagd. Maar in ruil krijgt hij ook voldoende rust. Door het opbouwen van ADV-dagen en te recupereren overuren geniet hij meer dan genoeg vrije tijd.

Word jij onze volgende Held van de Weg?

Kan jij je helemaal vinden in deze tien geboden? En herken jij ook wel een Held van de Weg in jezelf? Neem dan snel een kijkje op onze jobpagina.

© 2020 Comfort Energy
- Privacyverklaring