Waarom tankwagenchauffeur de leukste job ooit is

Waarom tankwagenchauffeur de leukste job ooit is

Tankwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is niet hetzelfde als vrachtwagenchauffeur zijn bij eender welk bedrijf. Waarom niet? We legden ons oor te luister bij enkele tankwagenchauffeurs en vroegen wat zij het leukste vinden aan hun job.

1. Je hebt je eigen vrachtwagen

Iedereen heeft graag zijn eigen plek, ook op het werk. Onze tankwagenchauffeurs krijgen daarom elk hun eigen camion toegewezen. Veel van onze chauffeurs vinden dat fijn omdat ze dan niet tussen de spullen van hun collega’s zitten. Je spiegels en bestuurderszetel staan op jou afgestemd en worden niet elke keer ontregeld.

2. Je zit niet de hele tijd in de cabine

Rijden met een van onze tankwagens betekent dat je vaak bij klanten moet stoppen om mazout te leveren. Dat maakt de werkdag gevarieerd. Je kunt regelmatig eens een babbeltje slaan en vaak de benen strekken.

De lange dagen van de winter kan je recupereren in de zomer.

3. Druk in de winter = rust in de zomer

In de mazoutsector is het in de winter heel druk. Logisch, want iedereen wil dan zijn huis warm stoken. Onze chauffeurs maken dan vaak lange dagen, maar krijgen daar natuurlijk iets voor terug. De lange dagen van de winter kan je recupereren in de zomer. Perfect om een terrasje te doen!

4. Sfeer en gezelligheid

Ook al ben je door de dag alleen op pad, dat betekent niet dat we geen goede groepssfeer hebben. Integendeel! ’s Ochtends is het altijd gezellig druk aan het koffieapparaat. En zo nu en dan komt er eens een soepbar, frietkraam of ijskar langs. Dat komt de sfeer en gezelligheid alleen maar ten goede!

5. Geen collectief verlof

Bij ons geen collectief verlof in de zomer. Wie op vakantie wil gaan, is dus niet verplicht om dat te doen in het drukste en duurste seizoen. De 20 wettelijke verlofdagen, aangevuld met 12 extra ADV-dagen, neem je dus gewoon op in de periode(s) die jij wilt.

Overtuigd door de redenen van onze tankwagenchauffeurs? Vervoeg dan ons team en solliciteer nu!

© 2020 Comfort Energy
- Privacyverklaring