Volle gas of gas terug? 5 stellingen voor Mostafa

Volle gas of gas terug? 5 stellingen voor Mostafa

Hoewel al onze Helden van de Weg richting eenzelfde doel rijden, zijn geen twee persoonlijkheden identiek. Maak in deze blog kennis met Mostafa. Musti voor goede collega’s en vrienden.

Mostafa heeft al ontelbare kilometers op zijn teller staan. “Ik werk nu elf jaar als tankwagenchauffeur bij Comfort Energy. Daarvoor zat ik in de automobielsector. Het leukste aan deze job? Ik ben vaak alleen op de baan, maar heb toch veel contact met klanten en collega’s. Die afwisseling doet echt deugd.”

Ja voor ‘volle gas’ of nee voor ‘gas terug’? Vijf stellingen waarmee we Mostafa een beetje beter leren kennen!

1. ’s Morgens spring ik uit bed

Volle gas! Of toch min of meer (lacht). ’s Ochtends loopt mijn wekker om vijf uur af, en om zes uur ben ik al onderweg. Ik sta vlot op uit bed, maar het uurtje erna heb ik toch nodig om op gang te komen. Even opfrissen, het nieuws lezen, een koffie drinken. Dan draai ik de knop om: ik verzamel de documenten die ik nodig heb die dag en ben klaar om te vertrekken.

2. Ik doe mijn job met de glimlach

Volle gas! Doorheen de jaren heb ik heel wat toffe collega’s leren kennen. Er wordt veel gelachen op de werkvloer. Zelf ben ik ook iemand die graag lacht en grapt, want een positieve attitude is onmisbaar in onze job. Zowel tussen collega’s onderling als in onze omgang met klanten. Ik doe deze job enorm graag. Als iemand mijn hulp nodig heeft, sta ik ook altijd klaar om in te springen. Ook op het depot.

 

3. Ik rij liever met de auto als met de tankwagen

Gas terug! Geef mij maar de tankwagen. Na elf jaar heb ik zoveel ervaring opgedaan dat ik mijn tankwagen door en door ken. Al blijft het constant uitkijken, want het verkeer is onvoorspelbaar. Niet iedereen beseft dat we met duizenden liters stookolie in onze tank rondrijden en dat onze wagens niet even snel reageren als personenwagens.

4. Ik kan niet rijden zonder muziek

Volle gas! In de cabine van mijn tankwagen is het zelden stil. De radio staat bijna altijd op. Meestal is dat TOPradio of Qmusic. Er mag best wat pit in zitten. Ik luister bijvoorbeeld graag naar r&b tijdens het rijden.

5. Ik heb altijd iets lekkers liggen in mijn tankwagen

Volle gas! Ik beken. In mijn cabine vind je altijd wel ergens snoepjes, chocolade of nootjes terug. Ik hou ervan! Maar ik overdrijf niet. Ik probeer het wel binnen de perken te houden.

Word jij onze volgende Held van de Weg?

Mostafa is één van de vele straffe tankwagenchauffeurs bij Comfort Energy. Wil jij deel uitmaken van dit hechte team? Solliciteer op onze jobpagina en zet je carrière als tankwagenchauffeur volop in gang.

© 2020 Comfort Energy
- Privacyverklaring